Terapi & Coaching

         Tlf. +45  2921 0832           th@hennesser.dk

TERAPEUTISKE SAMTALER 

&

COACHING

HVAD KAN DU FÅ HJÆLP TIL? 

Gennem en ligeværdig samtale hjælper jeg dig med at finde ud af, hvordan du bærer dig ad, når du eksempelvis er stresset, angst eller har problemer i dit parforhold. Terapi kan også hjælpe dig, hvis du er deprimeret, har søvnproblemer eller måske ikke kan finde ud af, hvad du skal i dit liv.  
Endelig kan en samtale støtte dig i at finde vej igennem en sorg, et sygdomsforløb en skilsmisse eller for eksempel en fyring.

I et samtaleforløb hos mig finder du stille og roligt tilbage til den du er. Sammen undersøger vi, hvordan du bærer dig ad i dit liv. Måske måtte du på et tidspunkt lave dig selv om, for at få kærlighed fra de betydningsfulde voksne i dit liv. Det er en vigtig opmærksomhed, men ikke så afgørende at få belyst. Samtalen tager altid afsæt i nuet og arbejder med fortiden så lidt som muligt og så meget som nødvendigt.


På et tidspunkt i forløbet kan der opstå et stærkt ønske om at gøre noget andet - at finde på andre måder at være i livet på. Nogle destruktive mønstre er sejlivede og tager tid at blive kvit - og her kan coaching hjælpe dig med at sætte noget andet istedet. 


MIT TEORETISKE STÅSTED

Jeg er uddannet gestaltterapeut, hvor fokus i samtalen er på sammenhængen mellem din krop, dine tanker og dine følelser. Samtalen foregår ofte på flere niveauer og kan skifte mellem at tage sig afsæt i det relationelle til at være eksistentiel og spirituel.


Fokus i samtalen er først og fremmest på dine mønstre i dag - i nuet.. Hvad du gør, når du svigter dig selv, ignorerer dine følelser og saboterer dig selv.

 

Først når vi får indsigt i og accepterer dem vi er, sker forandringen.


Som samtaleterapeut gør jeg ikke noget ved dig. Jeg lærer dig heller ikke at tænke anderledes om dit liv. Istedet er terapien baseret på en holistisk og eksistentiel tilgang, hvor du alene kender svarene. Jeg støtter dig i at finde dem. Jeg støtter dig i at tage ansvar for dit liv. Jeg støtter dig i at genfinde livsglæden og træde tydeligt ud i livet, som den du er. 

 

Jeg har ret til at kalde mig psykoterapeut (mpf), fordi jeg er eksamineret psykoterapeut fra Nyt Nordisk Gestaltinstitut, som er evalueret af Reflektor. Min eksamen giver mig derfor samtidig ret til optagelse i Dansk Pyskoterapeutforening.


Jeg følger Dansk Psykoterapeutforenings etiske regelsæt, og jeg har tavshedspligt.


VALG AF TERAPEUT

Når du først har besluttet dig for at arbejde med dig selv, og med dit liv, gælder det om at finde en terapeut, som du er tryg ved og har tillid til. Nyere forskning viser, at det vigtigste ikke er valg af terapiform, men derimod den terapeutiske alliance. Sagt med andre ord: det handler om at finde en terapeut, som man har tillid til og føler sig tryg ved.

 

Jeg tilbyder derfor altid en indledende halvtime, som er gratis. Her kan du fortælle lidt om det du gerne vil arbejde med og høre nærmere om den samtaleterapi, jeg kan tilbyde. Vigtigst af alt, kan du undersøge, hvordan du har det i mit nærvær.


Jeg tilbyder også evaluering af vores sessioner efter en dansk tilpasset version af SEQ modellen (Session Evaluation Questionaire). Det giver mulighed for at vi løbende kan drøfte terapiens virkning på dig.  

 

Terapititlen er ubeskyttet, hvilket betyder, at enhver kan kalde sig terapeut efter et weekendkursus. Og selvom terapeuten har taget en længere uddannelse fra et psykoterapeutisk institut er det i sig selv ingen kvalitetsgaranti, hvis instituttet ikke som et minimum lader sig underkaste ekstern evaluering (Reflektor)

 

Der kan altså være grund til skepsis, hvis terapeuten kalder sig uddannet på et "godkendt" institut eller lignende. Det eksisterer simpelthen ikke i Danmark.


Du kan læse mere om min baggrund her.KONTAKT

FREDENSBORG PSYKOTERAPI

v. Tatjana Hennesser

Åvænget 5

Niverød

2990

Danmark

Tlf. +00 (45) 2921 0832

hennesser@gmail.com