Individuelle samtaler

         Tlf. +45  2921 0832           th@hennesser.dk

Samtaleterapi

HVAD ER SAMTALETERAPI?

Jeg er uddannet gestaltterapeut, hvor fokus i samtalen er på sammenhængen mellem din krop, dine tanker og dine følelser.

 

De fleste af os tænker meget, men glemmer at være opmærksomme på, hvad vi mærker. Vi bliver stressede, triste, trætte og opgivende. Vi kan ikke mærke, hvad vi har lyst til længere.

 

I et samtaleforløb finder du stille og roligt tilbage til den du er. Sammen undersøger, hvordan du bærer dig ad i dit liv. Måske måtte du på et tidspunkt lave dig selv om, for at få kærlighed fra de betydningsfulde voksne i dit liv. Det er en vigtig opmærksomhed, men ikke så afgørende at få belyst. Vi kigger på fortiden så lidt som muligt og så meget som nødvendigt.

 

Fokus i samtalen er først og fremmest på dine mønstre i dag - i nuet.. Hvad du gør, når du svigter dig selv, ignorerer dine følelser og saboterer dig selv.

 

Først når vi får indsigt i og accepterer dem vi er, sker forandringen.

MIN ROLLE 

Som samtaleterapeut gør jeg ikke noget ved dig. Jeg lærer dig heller ikke at tænke anderledes om dit liv. Istedet er terapien baseret på en holistisk og eksistentiel tilgang, hvor du alene kender svarene. Jeg støtter dig i at finde dem. Jeg støtter dig i at tage ansvar for dit liv. Jeg støtter dig i at genfinde livsglæden og træde tydeligt ud i livet, som den du er. Nogle beskriver processen som at blive født påny.

 

Jeg har ret til at kalde mig psykoterapeut (mpf), fordi jeg er eksamineret psykoterapeut fra Nyt Nordisk Gestaltinstitut, som er evalueret af Reflektor. Jeg er medlem af Dansk Pyskoterapeutforening.

VALG AF TERAPEUT

Når du først har besluttet dig for at arbejde med dig selv, og med dit liv, gælder det om at finde en terapeut, som du er tryg ved og har tillid til.

 

Jeg tilbyder altid en indledende halvtime, som er gratis. Her kan du fortælle lidt om det du gerne vil arbejde med og høre nærmere om den samtaleterapi, jeg kan tilbyde. Vigtigst af alt, kan du undersøge, hvordan du har det i mit nærvær.

 

Terapititlen er ubeskyttet, hvilket betyder, at enhver kan kalde sig terapeut efter et weekendkursus. Og selvom terapeuten har taget en længere uddannelse fra et psykoterapeutisk institut er det i sig selv ingen kvalitetsgaranti, hvis instituttet ikke som et minimum lader sig underkaste ekstern evaluering (Reflektor). Se mere om dette på http://nytngi.dk/evaluering/.

 

Der kan altså være grund til skepsis, hvis terapeuten kalder sig uddannet på et "godkendt" institut eller lignende. Det eksisterer simpelthen ikke i Danmark.

PRISER i 2019

 

60 min.    kr.  700,-

90 min.    kr. 1000,-

 

25 % rabat til studerende, arbejdsløse og pensionister

 

 

Klinik:

Åvænget 5, Niverød 2990

Gratis parkering foran

 

 

Enkelte aften og weekendtider - ring 29210832 og hør nærmere.

 

 

Får du brug for at aflyse må det gerne ske senest kl. 18 dagen før - ellers betales fuldt honorar. 

 

KONTAKT

Hennesser Samtaler

v. Tatjana Hennesser

Åvænget 5

Niverød

2990

Danmark

Tlf. +00 (45) 2921 0832

hennesser@gmail.com