Lederudvikling

         Tlf. +45  2921 0832           th@hennesser.dk


LEDERUDVIKLING

VÆR DEN DU ER

Jeg tilbyder personlig udvikling til dig som leder/selvstændig eller til dig, som overvejer at tage skridtet og gerne vil have hjælp til at folde dit lederpotentiale ud. 


FYLD DINE SKO UD

Lederrollen indebærer et grundlæggende skift i mindsettet, hvilket for mange er overraskende og overvældende. Der er nemlig stor forskel mellem at være ansat til at udføre nogle opgaver og at være ansat til at udfylde en lederrolle.


LØFT ET ANSVAR SOM SELVSTÆNDIG

Bliver du selvstændig, vil du opleve en endnu større forandring. Der er stor forskel på at tænke som en lønmodtager og til at være entreprenør i sit eget liv. Udover at skulle løfte et anderledes ansvar, skal du som selvstændig også selv skabe konstant fremdrift, strukturere, prioritere, være på forkant med udviklingen og i det hele taget bruge dig selv på en helt ny måde.


Som leder/selvstændig får du et ansvar, som rækker ud over at udføre nogle bestemte opgaver rigtigt og til tiden. Andre kigger på dig efter svar og forventer, at du sørger for, at de har de fornødne ressourcer, og den viden der skal til, for at de kan udføre deres opgaver. De forventer at du motiverer dem, løser konflikter og håndterer de svære samtaler. Denne mere tekniske del af lederrollen, kan du lære på et almindeligt lederkursus.


OM AT VÆRE DEN DU ER

Jeg interesserer mig for den del af din lederrolle, som handler om at "være" istedet for at "gøre". Et skift i måden at opfatte sig selv i verden på. Et vigtigt skift at få integreret som leder - ellers bliver ledelsesansvaret hurtigt tungt, stressende og belastende. De fleste mennesker har livslang træning i at "gøre" og stort set ingen idé om, hvad det vil sige at "være".


I et ledercoaching forløb kigger vi sammen på, hvem du er og arbejder med, at du bliver tydelig og autentisk i din måde at være dig på og i din rolle som leder.   


BLIV FYRTÅRN I DIT LIV

Jeg kalder det for at blive fyrtårn i sit eget liv. Et fyrtårn rager op i landskabet, lyser op og viser vejen for andre. Som fyrtårn i dit eget liv, og som leder, bliver du roligt stående, når stormen raser omkring dig - og lyser vejen for andre.


Lederudviklingsforløbet foregår som almindelig terapi/coaching med særligt fokus på lederrollen og dine specifikke temaer. 


PRISER 2019


Timepris: kr.   800,-  (+ moms)


Rabat:  10 timer kr. 7000,- (+ moms)

- betales forud og refunderes ikke.


Klinik: 

1) Åvænget 5, 2990 Niverød

           2) Ørogsund, Humlebæk Strandvej 21

     3050 Humlebæk 


- enkelte aften og weekendtider - ring og hør


Coaching in english.

KONTAKT

FREDENSBORG PSYKOTERAPI

v. Tatjana Hennesser

Åvænget 5

Niverød

2990

Danmark

Tlf. +00 (45) 2921 0832

hennesser@gmail.com